Wednesday, July 20, 2016

Gorgeous sangat awak ber dress

Gorgeous sangat awak ber dress
Signorina Ombre dear..
.
Thanks so much for sharing with us tauu
Sukaaaaaa sangat ! 😘😘
.
Available Ready Stok: Saiz L
#ranaaswadootdraya

Emerald Green Signorina #ranaaswadootdraya ni memang cantik..

Emerald Green Signorina
#ranaaswadootdraya ni memang cantik.. 
.
Hihi sesuai dengan Sis Liza
yang beraya di Sungai petani, Kedah 
.
Thank you for wearing our
Rana Aswad collection dear!
.
Siapa lagi yang nak kami jahitkan
Jubah dress Signorina ni ?
.
Cerr komen bawah ni yer..

' Ini lah hasilnya.. SUKAaa sangat3 .. Cantikk.

' Ini lah hasilnya..
SUKAaa sangat3 .. Cantikk.
.
padan dengan badan.
Terima kasih sis..
.
Saya doakan business sis
semakin Berjaya dan berjaya
terus berjaya.. Amin '
~ Sis Norliza.
.
Alhamdulillah.. kami mulakan
#ranaaswadootdraya
dengan gambar Camelia yg ohsem ni.
.
Sis yang lain, boleh laaa share kan
gambar cantik2 yer..
.
Thank you sis Zaliha ber Rana Aswad
di Aidil Fitri 2016 ini 

Sedar tak sedar, esok dah

Sedar tak sedar, esok dah 
nak sambut Raya. Jadi, kami dari
team Rana Aswad

nak ambil kesempatan ni 
mengucapkan SALAM AIDILFITRI
kepada sis sekeluarga

yang selama ini setia dan menyokong
produk Jubah Dress by

Kami juga mengambil kesempatan
menyusun sepuluh jari memohon
maaf

sekiranya ada tersilap kata
terkasar bahasa sepanjang
urus niaga sesama kita.

Balik kampung tu hati-hati
memandu.

Semoga selamat sampai
dan selamat kembali.

Sambil-sambil beraya
boleh lah share gambar Raya sis
bersama kami di Rana Aswad.

Selamat hari raya, maaf zahir batin.

Terima kasih,
by Rana Aswad 

' Terus hasil kan jubah yg GORGEOUS.

' Terus hasil kan jubah yg GORGEOUS.
Wearing morgana today 😍
.
Mmg suka semua jubah Rana Aswad
Saiz pon ngam 😍
.
l lebih 20 dah so far .
Various design 🎀
Mayb 24 or 25 helai '
~ Sis Mastura, Shah Alam.
.
Syukur alhamdulillah , terima kasih banyak
sis terus menyokong keluaran Jubah kami yer..
.
Untuk semua koleksi Ready Stock,
Kami dengan senang hati adakan
3 hari COD untuk sekitar kawasan
Kuala Lumpur dan Selangor.
Best kan ?.
.
Lokasi nyer adalah seperti berikut:
Jumaat - KL city
Sabtu - Shah alam
Ahad - KLCC, Ampang Park, Ampang Point
.
Sis nak join ?
Perlukan bantuan saiz ?.
kena SAVE no telefon ini dulu.
+6018-788 2742 (Hani).
.
PM atau
WhatsApp jer no Hani ini yer.
Nanti saya beritahu info lanjut ye.

Alhamdulillah baju DAH smpai

Alhamdulillah baju DAH smpai
Terima kasih banyak-banyak.
.
Kain dan JAHITAN die
Memang AWESOME sangat
dan baju die TERLETAK sangat kat badan..
.
Tak sia-sia tuggu lama utk baju ni....
Comel sangat 😍😍😍😍😍
~ Sis Nur Atika, Kuantan.
.
Available Ready Stock: Saiz S
.
Kami dengan senang hati adakan
3 hari COD untuk sekitar kawasan
Kuala Lumpur dan Selangor.
Best kan ?.
.
Lokasi nyer adalah seperti berikut:

Jumaat - KL city
Sabtu - Shah alam
Ahad - KLCC, Ampang Park, Ampang Point
.
Sis nak join ?
Perlukan bantuan saiz ?.
.
kena SAVE no telefon ini dulu.
+6018-788 2742 (Hani).
.
PM atau
WhatsApp jer no Hani ini yer.
Nanti saya beritahu info lanjut ye.

Yang mana satu pilihan hati ?

Yang mana satu pilihan hati ?
.
KIRI Kurung Peplum Fishtail 
dengan Kain duyung 6 panel..
Available : Saiz M
.
Atau Kanan , Kurung moden
berpotongan “balloon” yer ?
Available : Saiz S
.
Kami dengan senang hati adakan
3 hari COD untuk sekitar kawasan
Kuala Lumpur dan Selangor.
Best kan ?.
.
Lokasi nyer adalah seperti berikut:

Jumaat - KL city
Sabtu - Shah alam
Ahad - KLCC, Ampang Park, Ampang Point
.
Sis nak join ?
Perlukan bantuan saiz ?.
.
kena SAVE no telefon ini dulu.
+6018-788 2742 (Hani).
.
PM atau
WhatsApp jer no Hani ini yer.
Nanti saya beritahu info lanjut ye.


Total Pageviews