Monday, September 19, 2016

Potongan kembang semi-flair dengan material cantiks beralun

Gisele in Black Green, why not? 
Potongan kembang semi-flair
dengan material cantiks beralun.
.
Kat mana lagi nak dapat
dress cantik material best
harga mampu milik pulak tu..
.
Available : Size S , M , L , XL , XXL
Ready Stock pun semakin susut tu,
jom order dengan terus KLIK di web
.
http://www.ranaaswad.com/9-jubah-moden
.
Atau pun ambil phone sis sekarang
PM atau WhatApps jer no
dibawah ini ye.
+6018-788 2742
.
Sekali lagi check no ini.
+6018-788 2742 (Hani)
.
Sis tanya kami akan
jawap.

www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad

Jubah cotton ni bila di pakai memang jamin SEJUK selesa jurr..

Sebelum ni, sis dah tengok 
Koleksi Jubah Cotton Deena ?
.
Jubah cotton ni bila di pakai
memang jamin SEJUK selesa jurr..
.
Nak tengok 3 color yg lain ?
READY STOK boleh terus
di pos laju serta merta
hari ni juga taw sis.
.
Ambil phone sis sekarang
PM atau WhatApps jer no
dibawah ini ye.
+6018-788 2742
.
Sekali lagi check no ini.
+6018-788 2742 (Hani)
.
Sis tanya kami akan
jawap.

www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad

sekarang ada banyak blouse longgar

Dulu tak suka nak pakai blouse sebab semua ketat.....

Pernah mengalami situasi begini? Ha... sekarang ada banyak blouse longgar yang boleh menjadi pilihan anda.

Harga istimewa pulak tu. 

Nak tengok warna lain jom whatsapp kami sekarang di
Whatsapp no +6018-788 2742
Whatsapp no +6018-788 2742
Whatsapp no +6018-788 2742


Siapa favorite Purple color kat sini ?

Siapa favorite Purple color 
kat sini ?
.
Dah boleh bayangkan dah..
Mesti ada mata-mata 
yang tak lepas pandang bila
ber dress Purple nanti.. 

Rugilah kalau tak grab.
http://www.ranaaswad.com/9-jubah-moden
.
Ambil phone sis sekarang
PM atau WhatApps jer no
dibawah ini ye.
+6018-788 2742 (Hani)


www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad

Gisele dress sooo HOT!

Gisele dress sooo HOT!
.
Potongan "semi flair"
yang sangat selesa dan longgar 
membuatkan design ini 
sesuai untuk kesemua bentuk badan.
.
Sis dah grab ke belum?
.
Ambil phone sis sekarang
PM atau WhatApps jer no
dibawah ini ye.
+6018-788 2742
.
Sekali lagi check no ini.
+6018-788 2742 (Hani)
.
Sis tanya kami akan
jawap.


www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad


SEJUK dan SELESA bila dipakai.

' Assalamu'alaikum
nak bagitau TELEKUNG dah dapat.
.
Alhamdulillah
PERFUME pun ada sekali
wangi lah
ada jual tak ?
.
Next time nak order jg
Tqsm 😍😘😘 '
~ Sis Nafisah, Tawau Sabah.
.
Maryam telekung , material yang digunakan
in shaa allah sa
angt SEJUK dan 
SELESA bila dipakai.
.
Alhamdulillah, boleh lah dibawa
Sembahyang Aidil Adha nanti insyaAllah. 


www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad

' Alhamdullillah Telekung DAH sampai.
Cantik betul SULAM n kain dia LEMBUT. 
.
Terima kasih juga dengan
hadiah minyak wangi.'
~ Sis Roslinah, Kepala Batas.
.
Syukur alhamdulillah ,
kesemua pre order Telekung Maryam
100% telah kami selesaikan penghantaran.
.
Semua dah terima kan ?
Salam Aidil Adha dari kami team
Rana Aswad buat kesemua pelanggan kami yer 


www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad

Total Pageviews