Tuesday, December 6, 2016

Selamat pagi sayang-sayang semua

Selamat pagi sayang-sayang semua <3
www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad

ADA APA DENGAN AINURAA


ADA APA DENGAN AINURAA
.
🌸 Longgar dan sangat2 selesa, dengan penggunaan material mix cotton. Tak panas lah kita ye dan tak melekit badan sebab boleh serap peluh.
.
🌸 Sweet sangat dengan corak bunga di sisi kan? Ada 2 poket di sisi pulak tu senang nak letak purse dan handphone bila kita keluar makan.
.
🌸 Butang depan (bf friendly) semestinyakan.... kalau tak ramai yang kecewa tak dapat beli, komplen dengan Kak Hani.
.
🌸 Bahagian tangan pun berbutang bungkus ya sayang untuk memudahkan ambil wudhu'.
.
Wassup kak Hani cecepat untuk dapatkan harga kasih sayang ya chuollllsss.. 💖💗💓

🔷 +6018-788 2742 🔶
🔷 +6018-788 2742 🔶
🔷 +6018-788 2742



www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad

Saturday, December 3, 2016

Tenangkan diri dan hayati cuti sayang-sayang semua dengan indah ok

Tenangkan diri dan hayati cuti sayang-sayang semua dengan indah ok  
www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad


<3   

BARANG PANAS

 BARANG PANAS 

Eh apa tu? Mia Sara? Koleksi baru ye? Tunggu tau nanti Kak Hani belanje kesemua warna Mia Sara yang bakal menggegarkan tulang-tulang sayang semua ;)
.
Cer sayang-sayang semua komen sikit, cantik ke gorjess?  
www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad


<3

CIK ABANG GENGGAM ERAT SEMENJAK SY PAKAI DAISY NI

CIK ABANG GENGGAM ERAT SEMENJAK SY PAKAI DAISY NI 😍
.
Sangat sesuai untuk majlis kahwin. Confirm ramai yang jeling-jeling bila tengok si pemakai dengan Daisy yang comel dengan corak-corak bunga yang swee gitu :*
.
Sayang-sayang semua nak tau apa yang bestnya Daisy ni?? Kak Hani nak bagitau rahsianya ye :

🌟 Imported crepe yang superr lembut, rasa light and breezy jerr
🌟 Potongan "princess"
🌟 Zip sembunyi di hadapan untuk kemudahan breastfeed
🌟 Zip sembunyi di pergelangan untuk kemudahan wudu'
🌟 Shoulder "pad" untuk menampakkan lagi effect kemasan dan
manambahkan lagi keanggunan.

Nak tau apa lagi warna-warna killer Daisy? Whatsapps "SAYA NAK JADI COMEL" dekat Kak Hani sekarang ok <3

☑️ +6018-788 2742
☑️ +6018-788 2742
☑️ +6018-788 2742

www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad

Friday, December 2, 2016

Cara pilih tudung ikut warna kulit. . Simpan elok-elok ye sayang-sayang semua

Cara pilih tudung ikut warna kulit.
.
Simpan elok-elok ye sayang-sayang semua 
www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad


Assalamualaikum, kesayangan Kak Hani semua

Assalamualaikum, kesayangan Kak Hani semua♥
.
Kak Hani nak belanja colour killer untuk Daisy. Lekas2 pakat mai beli, design laku keras nih :D
.
Whatsapps Kak Hani sekarang tau <3

🌸 +6018-788 2742
🌸 +6018-788 2742
🌸 +6018-788 2742

www.ranaaswad.com
www.facebook.com/inforana.aswad


Total Pageviews